top of page
YARI OTOMATIK TEKNE
40 yıllık deneyim ...
Size yardıma hazırız.
UYGULAMA
Beyaz ve yumuşak peynir sütünün mayalama işleminin yapıldığı , pıhtının kırıldığı ve karıştırıldığı teknedir.
NASIL ÇALIŞIR
Pastörize olmuş süt tekne içerisine doldurulur. Tekne üzerinde hareketli karıştırıcı, kırıcı bulunmaktadır. Sütün içerisine maya atıldıktan sonra karıştırıcı ileri geri çalışarak atılan mayayı sütün içerisine karıştırmaktadır, karıştırma işlemi tamamlandıktan sonra karıştırıcı durdurulur inkübasyon süreci başlar. İnkübasyon tamamlandıktan sonra kırıcı devreye girer. Yatay kırma işlemini gerçekleştirir. Daha sonra karıştırıcı diğer teknenin üzerine alınır dikey teleme kırıcı ile teleme kırma işlemi de tamamlanır. Karıştırıcı tekrar teknenin üzerine getirilir teleme otomatik olarak ileri geri karıştırılır ve bu esnada tekneden ürün boşaltılmaya başlanır.
TASARIM KRİTERLERİ
• Hız ayarlı karıştırıcılar
• Dikey kırıcı
• Yatay kırıcı
• Kayar kızaklı karıştırma sistemi
• Çalışma platformu
• Komple AISI 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?
bottom of page